FiMM werkte mee

aan de campagne van

het Voedingscentrum:

Ziekmakers zie je niet

FiMM food safety through knowledge

1.200+

cursisten

vanaf 1987

cursussen

2

medewerkers

Voedselveiligheid en -kwaliteit

De microbiologische veiligheid en kwaliteit van levensmiddelen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de hygiëne tijdens het productieproces.

Het is dan ook belangrijk om als bedrijf zelf de hygiëne te beheersen en te controleren tijdens alle stappen van de productie. Daarvoor is een gedegen kennis nodig van micro-organismen en hun gedrag in levensmiddelen en in de (productie)omgeving.

Cursussen, seminars en symposia

FiMM geeft (online) cursussen, webinars, seminars, hygiënetrainingen en organiseert symposia om jouw kennis op het gebied van de levensmiddelenmicriobiologie te vergroten. Dan kun je zelf aan de slag in het bedrijf om de hygiëne te beheersen en zo de voedselveiligheid en -kwaliteit te waarborgen.

Vijfdaagse cursus Levensmiddelenmicrobiologie & – hygiëne

Microscopiebeeld Bacillus anthracis

Online cursus Levensmiddelenmicrobiologie & – hygiëne

Webinar Kwaliteit van microbiologische media

Seminar Listeria monocytogenes in kant-en-klare voedingsmiddelen

Hygiënetraining voor operators

Test je kennis van de levensmiddelenmicrobiologie

Ben jij benieuwd of jouw kennis up to date is? Test het en maak onze quiz. Het zijn 10 multiple choice vragen.