Het ziet er naar uit dat de United 4 in Medemblik doorgaat. Schrijf je op tijd in De sluiting is  17 september 00:00, dat is dus 16 september laatste dag om in te schrijven. 
Lees ook vooral goed alle documenten. Notice of Race, Sailing instructies, aanwijzingen enzovoorts.

De Easter van 11 tot en met 13 april gaat niet door. 

Het bestuur van de Kaag heeft in overleg met de zeilcommissie besloten dat het Paasevenement voor de Cadetklasse en Ynglingklasse in verband met de Corona Crisis niet plaats kan vinden. Nader bericht volgt.

Op 27 oktober organiseert WV Het Bovenwater herfstkampioenschappen voor Laser en Cadet. Het is voor de eerste keer dat we deze wedstrijden organiseren en we hopen op een goede opkomst. Voor alle deelnemende Cadet team zijn er leuke prijzen en goody bags ter beschikking gesteld door sponsoren.

In september is "Workum" geschrapt in verband met Covid. De United 4 Medemblik is nog steeds open om door te gaan. Lees meer informatie op de site:
https://www.united4sailing.org/

Zoals iedereen duidelijk is, is Covid-19, Corona, de grote dwarsligger bij een hoop activiteiten en evenementen in Nederland en de landen om ons heen. Wat voor gevolgen heeft dat?

We gaan er voor. Deze zomer gaan we naar Polen. Krynica Morska in het noorden van Polen aan de Oostzeekust, op een steenworp van de Russische grens, is de gastvrije haven voor het wereldkampioenschap Cadetzeilen 2019!

Er mag weer getraind worden en dat hebben we zelfs al weer een paar keer gedaan. Ook ziet het ernaar uit dat de laatste twee United 4's van 2020 doorgaan.

Hou het in de gaten. Het komt er weer aan! Maak je Cadet in orde, Stuur, waarschuw je bemanning! Bemanning zeg het tegen je stuur. Het is bijna zover! De Easter! 11 t/m 13 april 2020.

Zaterdag 2 november wordt voor het eerst sinds tijden om de Jack Holt Memorial Trophy gestreden. De Cadet en de Solo zijn beiden ontworpen door de beroemde Jack Holt. Ooit in een verleden is er eerder om gevaren. De trofee is teruggevonden. En er is meer. Annette Duetz, Olympisch 49FX-er komt langs!

Zoals iedereen duidelijk is, is Covid-19, Corona, de grote dwarsligger bij een hoop activiteiten en evenementen in Nederland en de landen om ons heen. Wat voor gevolgen heeft dat? 

Vanaf 1 juni kunnen we weer samen trainen. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan. Maar ook voor wedstrijden na 1 september zijn er nog vragen. Worden die door de overheden gezien als wedstrijden of als evenement?
Dus zijn er nog wat onduidelijkheden wat dat betekent voor onze zeilwedstrijden nu in ieder geval voor jeugd tot 18 jaar al regels zijn verruimd.

De Jack Holt Memorial Trophy is terecht. Na 2013 is de beker verloren geraakt. Op een zolder terechtgekomen. Daarna bijna in de vergetelheid geraakt op de Kaag. In 2018 kregen wij er lucht van waar hij was. En nu, in 2019, hebben we het weer in handen.

Zaterdag en zondag 12 en 13 oktober zijn 7 wedstrijden gevaren in Giesbeek. De jaarlijkse Stamppotwedstrijden waren goed gevuld. 10 Cadetten deze keer. De eerste plaats werd na 7 wedstrijden opgeeist door Mart Kegel en Xiao Yan Giskes.