Corona slaat weer toe. De eerste United4 voor 2021 is afgelast. Medemblik gaat niet door. De tweede is ook afgelast.
Weliswaar verwacht maar toch evengoed heel jammer. We hebben allemaal zin in een wedstrijd! 

Ook de Dutch Youth Regatta gaat niet door. 


De kalender voor 2020 staat weer online. Natuurlijk altijd een en ander onder voorbehoud. Kalender

Er mag weer getraind worden en dat hebben we zelfs al weer een paar keer gedaan. Ook ziet het ernaar uit dat de laatste twee United 4's van 2020 doorgaan.

Het is lastig, we zitten allemaal thuis. Nauwelijks op visite, of zelf ergens naar toe. Veel sportverenigingen hebben de deuren en hekken nog gesloten. Wat kan je doen?
Nou, er kan nog heel wat! Wil je er fris tegenaan? Lekker de hele dag naar buiten en met leeftijdgenoten sporten en ook nog eens een gezonde afstand houden? Dat kan!
Kom met ons leren wedstrijdzeilen. 

Het ziet er naar uit dat de United 4 in Medemblik doorgaat. Schrijf je op tijd in De sluiting is  17 september 00:00, dat is dus 16 september laatste dag om in te schrijven. 
Lees ook vooral goed alle documenten. Notice of Race, Sailing instructies, aanwijzingen enzovoorts.

Zoals iedereen duidelijk is, is Covid-19, Corona, de grote dwarsligger bij een hoop activiteiten en evenementen in Nederland en de landen om ons heen. Wat voor gevolgen heeft dat? 

Vanaf 1 juni kunnen we weer samen trainen. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan. Maar ook voor wedstrijden na 1 september zijn er nog vragen. Worden die door de overheden gezien als wedstrijden of als evenement?
Dus zijn er nog wat onduidelijkheden wat dat betekent voor onze zeilwedstrijden nu in ieder geval voor jeugd tot 18 jaar al regels zijn verruimd.

In Medemblik zijn Mart Kegel en Xiao Yan Giskes de Open Nederlandse Kampioenen geworden.
Zaterdag 26 en zondag 27 september in zeer wisselende omstandigheden hebben ze zich de meesters van het veld getoond. Knap gedaan mannen, gefeliciteerd!

In september is "Workum" geschrapt in verband met Covid. De United 4 Medemblik is nog steeds open om door te gaan. Lees meer informatie op de site:
https://www.united4sailing.org/

De Easter van 11 tot en met 13 april gaat niet door. 

Het bestuur van de Kaag heeft in overleg met de zeilcommissie besloten dat het Paasevenement voor de Cadetklasse en Ynglingklasse in verband met de Corona Crisis niet plaats kan vinden. Nader bericht volgt.

Let op. Er is een en ander veranderd bij het Watersportverbond.
Er zijn wijziging doorgevoerd met betrekking tot de wedstrijd en bemanningslicenties en meetbrieven / certificaten.

Welkom op de vernieuwde website van de Dutch Cadet Class Association. Deze vernieuwde site is nog volop in ontwikkeling en nieuwe artikelen zullen verschijnen net als oude artikelen van de oude site opnieuw zullen worden gepubliceerd. Denk hierbij aan uitslagen.

Zoals iedereen duidelijk is, is Covid-19, Corona, de grote dwarsligger bij een hoop activiteiten en evenementen in Nederland en de landen om ons heen. Wat voor gevolgen heeft dat?