Sponsors

Wij stellen graag onze trouwe en nieuwe sponsoren aan u voor. Heeft u ook belangstelling om het Dutch Cadet Sailing Team te sponsoren? Laat het ons weten. U kunt ze op vele manieren ondersteunen zowel financieel als met diensten en materieel. Voor vragen en mogelijkheden stuurt u een mail naar het Secretariaat

Sinds 5 jaar levert Shiwi, The sunshine brand, shorts aan het Dutch Cadet Sailing Team. Deze bijdrage zorgt ervoor dat het Team tijdens alle evenementen herkenbaar en zichtbaar is als Nederlands team. Zon, zee en strand zijn voor Shiwi drie woorden waar zij en wij ontzettend vrolijk van worden.

training & control in food safety
Voor alle eet- en drinkwaren die in de handel zijn geldt dat de bedrijven die ze maken ervoor moeten zorgen dat deze veilig zijn. Consumenten mogen er niet ziek van worden. Daarvoor is kennis nodig bij levensmiddelenbedrijven. Kennis van micro-organismen is daarbij een belangrijk aspect.

Administratiekantoor Juist!Huuskes is gespecialiseerd in de binnenscheepvaart en ontzorgt u administratief. Juist!Huuskes beschikt over de voor deze beroepsgroep gespecialiseerde kennis en levert hiervoor diensten op maat.

In de persoon van Jan Martin Wilschut mogen wij al jaren rekenen op diensten van Over & Beyond B.V.. Jan Martin Wilschut ondersteunt de DCCA door het ontwerpen van diverse promotie-uitingen van de Cadet-klasse waaronder informatiemateriaal, WK t-shirts, logo's en stickers.

Techniek helpt de mens.
dB audiovisueel helpt organisaties bij het optimaliseren van communicatie- en bedrijfsprocessen door het inzetten van audiovisuele systemen.

Het Engelse merk Rooster levert technische watersportkleding met een unieke prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit van Rooster producten is erg hoog terwijl de prijzen aanzienlijk lager zijn dan die van de meeste andere merken.