Sponsors

Wij stellen graag onze trouwe en nieuwe sponsoren aan u voor. Heeft u ook belangstelling om het Dutch Cadet Sailing Team te sponsoren? Laat het ons weten. U kunt ze op vele manieren ondersteunen zowel financieel als met diensten en materieel. Voor vragen en mogelijkheden stuurt u een mail naar het Secretariaat

Het Engelse merk Rooster levert technische watersportkleding met een unieke prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit van Rooster producten is erg hoog terwijl de prijzen aanzienlijk lager zijn dan die van de meeste andere merken.

In de persoon van Jan Martin Wilschut mogen wij al jaren rekenen op diensten van Over & Beyond B.V.. Jan Martin Wilschut ondersteunt de DCCA door het ontwerpen van diverse promotie-uitingen van de Cadet-klasse waaronder informatiemateriaal, WK t-shirts, logo's en stickers.

Kuipers Nautic is dé watersportwinkel met een groot aanbod zeilartikelen direct uit voorraad leverbaar. Dekbeslag, lijnen, zeilkleding, dekzeilen en nog veel meer.

Je bent van harte welkom bij Jumbo - Jan Heemskerk. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo - Jan Heemskerk en ontdek al onze lekkere, verse en gezonde producten.

In Zevenaar en Westervoort.

Sinds 5 jaar levert Shiwi, The sunshine brand, shorts aan het Dutch Cadet Sailing Team. Deze bijdrage zorgt ervoor dat het Team tijdens alle evenementen herkenbaar en zichtbaar is als Nederlands team. Zon, zee en strand zijn voor Shiwi drie woorden waar zij en wij ontzettend vrolijk van worden.

Samen bouwen aan een betere wereld is al sinds de oprichting in 1976 een belangrijke drijfveer voor Bumé Aannemings- en Onderhoudsbedrijf. Maar ook voor haar zuster bedrijven, de bouwondernemingen Zevenaar en Jager. Bereikbaar voor hun klanten met een persoonlijke benadering.