Sponsors

Wij stellen graag onze trouwe en nieuwe sponsoren aan u voor. Heeft u ook belangstelling om het Dutch Cadet Sailing Team te sponsoren? Laat het ons weten. U kunt ze op vele manieren ondersteunen zowel financieel als met diensten en materieel. Voor vragen en mogelijkheden stuurt u een mail naar het Secretariaat

Administratiekantoor Juist!Huuskes is gespecialiseerd in de binnenscheepvaart en ontzorgt u administratief. Juist!Huuskes beschikt over de voor deze beroepsgroep gespecialiseerde kennis en levert hiervoor diensten op maat.

Het Engelse merk Rooster levert technische watersportkleding met een unieke prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit van Rooster producten is erg hoog terwijl de prijzen aanzienlijk lager zijn dan die van de meeste andere merken.

Samen bouwen aan een betere wereld is al sinds de oprichting in 1976 een belangrijke drijfveer voor Bumé Aannemings- en Onderhoudsbedrijf. Maar ook voor haar zuster bedrijven, de bouwondernemingen Zevenaar en Jager. Bereikbaar voor hun klanten met een persoonlijke benadering. 

training & control in food safety
Voor alle eet- en drinkwaren die in de handel zijn geldt dat de bedrijven die ze maken ervoor moeten zorgen dat deze veilig zijn. Consumenten mogen er niet ziek van worden. Daarvoor is kennis nodig bij levensmiddelenbedrijven. Kennis van micro-organismen is daarbij een belangrijk aspect.

Techniek helpt de mens.
dB audiovisueel helpt organisaties bij het optimaliseren van communicatie- en bedrijfsprocessen door het inzetten van audiovisuele systemen.

Je bent van harte welkom bij Jumbo - Jan Heemskerk. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo - Jan Heemskerk en ontdek al onze lekkere, verse en gezonde producten.

In Zevenaar en Westervoort.