De Dutch Cadet Class Association kan rekenen op een aantal sponsoren welke op diverse manieren de Cadetklasse ondersteunen.

De afgelopen jaren konden wij rekenen op financiële steun van FIMM, DB audiovisuele dienstverlening en Juist Huuskes. Wij bedanken deze sponsoren voor hun bijdrage aan de Klasse. Hun bijdrage heeft het mogelijk gemaakt om de zeilers van klasse jassen te voorzien.

Vanaf het seizoen 2021-2022 heeft Jumbo Jan van Heemskerk Zevenaar-Westervoort zich als sponsor verbonden aan de klasse. Alle zeilers zijn voorzien van prachtige tanktops welke over de zwemvesten gedragen worden voor veiligheid en zichtbaarheid. Tijdens de wekelijkse trainingen en wedstrijden sponsort Jumbo Jan van Heemskerk voedingsproducten voor de zeilers.

Voor het team wat Nederland vertegenwoordigd op het EK Engeland verwelkomen wij twee vertrouwde sponsoren Over & Beyond en Shiwi . Over&Beyond verzorgt voor ons het ontwerp van het evenementshirt daarnaast hebben zij ook het logo voor het 50-jarig bestaan van de Dutch Cadet Class Association voor 2023 ontworpen. Shiwi the Sunsine Brand levert voor het EK team walteamkleding.

Nieuw zijn sponsor Bumé. Deze sponsor heeft financieel bijgedragen aan het evenementshirt voor de deelnemers aan het EK en Kuipers Nautic voor het leveren van drinkflessen met een verrassende inhoud.