De laatste United 4 van 2018 in Workum was een hele mooie. Meer wind en zon dan voorspeld. 14 Cadetten in de de wedstrijd. De maximale 8 wedstrijden zijn gevaren. Goed om te zien dat de minder ervaren stuurmannen en -vrouwen zich regelmatig voor in het wedstrijdveld meldden. Nog niet altijd in de uitslagen zichtbaar, maar de beweging voorwaarts is te zien. Nieuwe toppers in de maak!

Ook konden we twee bemanningen in spé verwelkomen. Onze stuurvrouwe Lieve heeft zich twee dagen ontfermd over dappere Femke en Wiebe. Ze zijn nog maar kort bekend met de Cadet en dan voor het eerst een dag op het grote IJsselmeer. Welkom, een eerste keer IJsselmeer in een wedstrijd is al een prestatie op zich.

De uitslag van de laatste United 4; 1 Mart Kegel en Xiao Yan Giskes, 2 Anouck de Rispainsel en Maxim Bastens, 3 Tobias Teunissen en Tjalf Sint. Gefeliciteerd!

De uitslag overall United 4 2018; 1 Mart Kegel en Xiao Yan Giskes, 2 Tobias Teunissen en Tjalf Sint, 3 Lies de Rouw en Bram van Goinga. Gefeliciteerd!.

Dank aan de organisatie en wedstrijdcommitees voor weer een jaar fantastische U4's. Wij kijken al weer uit naar 2019.