Maak kennis met onze fantastische sponsors voor ons Cadet programma op het Internationaal Paasevenement. Voor winnaars zijn er leuke extra's. Vergeet het niet! Koop je lootjes voor de fantastische jaarlijkse Magic Marine Tombola. 

Wie kent Magic Marine niet? Magic Marine is een grootheid in watersportland. Vesten, pakken, kleding. Elke zichzelf serieus nemende watersporter heeft iets van Magic Marine! Zo niet alles.
Magic is onze trouwste supporter op de Kaag. Elke Easter zijn we dankbaar voor de door Magic Marine geleverde artikelen voor onze loterij.
De "Magic Marine Tombola". 

Vergeet geen lootjes te kopen. Er zitten verdomd mooie en leuke spulletjes bij. https://magicmarine.com

 

 

Mousset is een ambachtelijke chocolaterie gevestigd in de Arnhemse binnenstad en de andere filialen in het zuiden van Arnhem t.w. winkelcentrum Kronenburg en in het centrum van Doetinchem.

Mousset is al meer dan honderd jaar een begrip. Ze vervaardigen in hun atelier hand gemaakte chocolade producten. Wij zijn trots dat Mousset zijn heerlijke producten beschikbaar heeft gesteld aan de prijzen voor de Cadetten tijdens de Easter 2022. https://www.mousset.nl/

De Lijnenspecialist is een online watersportwinkel met lijnen, verstaging, blokken en toebehoren voor en door zeilers. Bij de lijnenspecialist staat service gerichtheid en vakmanschap hoog in het vaandel. De lijnenspecialist heeft ook alles voor de Cadet. Let goed op want er zitten van de lijnenspecialist leuke dingen in de loterij! https://www.lijnenspecialist.nl/

Kees Smit Tuinmeubelen is een écht familiebedrijf, bestaande uit drie generaties. Dit jaar wordt het gevierd dat Kees Smit al 80 jaar bestaat. Waar opa Henk en oma Corrie begonnen met de verkoop van huishoudelijke artikelen, specialiseerde Kees Smit zich na de overname in de verkoop van tuinmeubelen. En nu is er een volgende generatie aan de slag.
Kees Smit Tuinmeubelen is nu een landelijke speler op het gebied van tuinmeubilair.
Let op de loterij. Er is iets te winnen! https://www.keessmit.nl/