Samen bouwen aan een betere wereld is al sinds de oprichting in 1976 een belangrijke drijfveer voor Bumé Aannemings- en Onderhoudsbedrijf. Maar ook voor haar zuster bedrijven, de bouwondernemingen Zevenaar en Jager. Bereikbaar voor hun klanten met een persoonlijke benadering. 

Bumé vindt dat de gebouwde omgeving vooral door overleg en samenwerking altijd duurzamer, gezonder en veiliger kan. Met perfecte bouwkwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Zodat iedereen gezond en comfortabel kan wonen, werken en leven. En natuurlijk een zo minimaal mogelijke belasting voor het milieu én de natuurlijke energiebronnen. Maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid zitten diep verankerd in Bumé.

https://www.bume.nl/

Naast bouwen heeft de directeur van Bumé, Frans Budel, een tweede grote passie en dat is zeezeilen. Na jaren van dromen, voorbereiden, denken en doen is Sailing Team Sec Hayai op 26 juni van start gegaan vanuit Tanger, Marokko in de legendarische Globe40. Een zeilrace rond de wereld die duohanded gevaren wordt. Ze varen met 7 deelnemers de wereld rond in een Class40 schip via Kaapverdië, Mauritius, Auckland, Papeete, Ushuaia, Recife, Grenada’s en Lorient. In deze laatste haven zullen ze omstreeks half maart 2023 weer in Europa aankomen.

Sailing Team Sec Hayai is te volgen op Instagram (https://www.instagram.com/sec_hayai/) en Facebook (https://www.facebook.com/SecHayai44/) en via de link: https://www.sechayai.nl/